Samenwerking Teer Makelaars en Prisma Advies Groep | Bedrijfsfinancieringen

Samenwerking Teer Bedrijfsmakelaars met Prisma Advies Groep | Bedrijfsfinancieringen

Teer Bedrijfsmakelaars is een fullservice-makelaarskantoor in Noord-Holland met jarenlange ervaring in het taxeren, kopen, verkopen, huren en verhuren van alle soorten bedrijfs- en beleggingsvastgoed. Daarnaast adviseren zij ondernemers en particuliere en institutionele beleggers met vastgoed gerelateerde vragen.

Teer Makelaars is net als de Prisma Advies Groep thuis in Noord-Holland. Teer heeft kantoren in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.

Robin van Andel
(directeur Teer Bedrijfsmakelaars):

Door de groei van onze activiteiten krijgen wij steeds vaker vragen van klanten over de financieringsmogelijkheden van bedrijfs- en beleggingsvastgoed. En omdat wij klanten willen ontzorgen, hebben wij de samenwerking gezocht met Bas Bourgonje van de Prisma Advies Groep.

Bas heeft jarenlange ervaring met het financieren van vastgoed en hij kent de mogelijkheden als geen ander. Daar kunnen onze klanten hun voordeel mee doen.

Logo Teer Bedrijfsmakelaars

Bas Bourgonje
(financieringsspecialist Prisma Advies Groep):

Als onafhankelijk financieringsspecialist helpen wij onze relaties, met name vastgoedbeleggers en ondernemers, met de meest optimale bedrijfs- en vastgoedfinanciering. Vaak worden wij ingeschakeld bij de aankoop van onroerend goed voor een nieuwe financiering, maar ook bij bestaande financieringen kunnen wij veel voordelen realiseren voor onze klanten. En dat doen we uiteraard ook graag voor de relaties van Teer Bedrijfsmakelaars!

Bas Bourgonje, adviseur Bedrijfsfinancieringen Prisma Advies Groep

Bas Bourgonje

Adviseur Bedrijfsfinancieringen