Nieuw hoofdstuk voor Peter de Blank

Een nieuw hoofdstuk voor Peter de Blank

Peter de Blank: “Na een periode van ruim 12,5 jaar aangesloten te zijn bij de Prisma Advies Groep, sla ik een nieuwe weg in met mijn eigen onderneming: De Blank Advisering. Vanaf 1 juli a.s. zal ik daarom niet langer verbonden zijn aan de Prisma Advies Groep.

Deze beslissing is genomen na zorgvuldige overweging en in goed overleg, omdat ik nieuwe zakelijke kansen wil verkennen die beter aansluiten bij mijn persoonlijke ambities en doelen.

Gedurende de afgelopen twaalf jaar heb ik het voorrecht gehad om te werken met uitzonderlijke collega’s en binnen een netwerk van professionele bedrijfsadviseurs. Samen hebben we lief en leed gedeeld: van het vieren van succesvolle projecten tot het ondersteunen van elkaar tijdens uitdagendere tijden.

Ik heb ongelofelijk veel ervaringen opgedaan en zowel professioneel als persoonlijk enorm veel geleerd, wat ik kan toepassen bij huidige en toekomstige opdrachtgevers en zakelijke relaties.

Ik wil iedereen bij de Prisma Advies Groep hartelijk danken voor de steun, wijsheid en vriendschappen die ik gedurende mijn tijd hier heb mogen ervaren en wens eenieder het allerbeste toe. Ik hoop dat onze paden zich blijven kruisen.”

Beste Peter, namens alle collega’s van de Prisma Advies Groep willen we jou hartelijk danken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren, de mooie ervaringen die we hebben gedeeld en veel succes wensen met je nieuwe toekomst!

Peter de Blank, adviseur Rendementsverbetering Prisma Advies Groep

Peter de Blank

Ondernemersadviseur

p.deblank@prisma-advies.nl
06 – 20 10 49 59