Erkend Financieringsadvies MKB

Prisma behaalt het keurmerk ‘Erkend Financieringsadvies MKB’

Onlangs heeft onze financieringsspecialist Bas Bourgonje het diploma behaald van ‘Erkend Financieringsadviseur MKB’ en daarmee heeft Prisma Advies Groep | Bedrijfsfinancieringen het certificaat ‘Erkend Financieringsadvies MKB’ ontvangen van de Stichting MKB Financiering. We zijn daarmee 1 van de 4 bedrijven in Noord-Holland met dit certificaat en daar zijn we best trots op!

Keurmerk en gedragscode

In de zakelijke dienstverlening, en dan met name op het gebied van financieringen, is weinig gereguleerd vanuit de overheid, in tegenstelling tot de particuliere markt waar veel zaken goed geborgd zijn met certificeringen en vergunningen. En daardoor is het voor ondernemers lastig om een betrouwbare en goed opgeleide financieringsadviseur te vinden.

Het keurmerk ‘Erkend Financieringsadvies MKB’ brengt daar verandering in. Het verhoogt de transparantie op de financieringsmarkt en verbetert de toegang tot kwalitatief goede financiering voor mkb-ondernemers. Aan het keurmerk is een gedragscode gekoppeld die de erkende financieringsadviseur onderschrijft.

Deskundig en professioneel

Een Erkend Financieringsadviseur MKB geeft financieringsadviezen die voldoen aan hoge eisen ten aanzien van vak- en marktkennis, integriteit en ervaring. De adviseurs onderhouden hun kennis en blijven werken aan hun advieskwaliteit om ondernemers optimaal te begeleiden. Als je een Erkend Financieringsadviseur MKB inschakelt, ben je er zeker van dat je een advies krijgt dat deskundig, onafhankelijk, betrouwbaar en transparant is.

Heb je een financieringsvraagstuk voor je onderneming of beleggingsvastgoed, en wil je daarvoor een deskundig en onafhankelijk advies, neem dan contact op met Bas Bourgonje.

Bas Bourgonje, adviseur Bedrijfsfinancieringen Prisma Advies Groep

Bas Bourgonje

Adviseur Bedrijfsfinancieringen