Bedrijfsadviseur proev-abonnement

Proev-abonnement bedrijfsadviseur

Al jaren begeleidt onze bedrijfsadviseur Renge Veltman zijn klanten met behulp van een abonnement. En voor die klanten die graag even ‘proeven’ is er nu het Proev-abonnement.

We vragen Renge voor wie dit Proev-abonnement is bedoeld. “Ik merk dat ik vaak werk met ondernemers die last hebben van ‘Groeipijnen’”, vertelt Renge. “Misschien herken je dit: je doet iets goed, daarom ben je immers succesvol, maar het lijkt wel of het stroever gaat. Personeelsgedoe, onduidelijkheid over wie verantwoordelijk is voor wat, huisvesting die te krap wordt en ondanks dat de omzet groeit, merk je dat niet op jouw bankrekening. Wees gerust je bent lang niet de enige. En ik kan je daar uitstekend bij helpen.”

Succeskoers zonder financiële verrassingen

Op de vraag, waarom werk jij op abonnementsbasis, antwoord Renge: “Ik houd niet van uurtje-factuurtje werk, ik help je namelijk graag in de breedte, groeipijn ligt zelden aan één ding. Ik vind het belangrijk om tijd te hebben en vooraf aan te kunnen geven wat het precies gaat kosten (geen verrassingen). Daarom begeleid ik ondernemers in een abonnementsvorm. Er ontstaat zo namelijk tijd om vertrouwen op te bouwen, zonder dat die urenteller doortikt. Door de tijd te nemen kun je zien of de acties tot het gewenste resultaat leiden en bovendien bouwen we op deze manier ook ruimte in voor voortschrijdend inzicht. Dat zijn belangrijke voordelen voor jou als klant; we spreken een succeskoers af en je weet waar je financieel aan toe bent.“

Geen standaard werkwijze

En nu kom je met een Proev-abonnement, waarom? “Zoals de naam al aangeeft, bied ik je de kans om te proeven van mijn begeleiding en werkwijze. Speciaal voor die ondernemers die iets meer bevestiging willen voordat ze ja kunnen zeggen tegen het abonnement. Ik wil namelijk heel graag deze ondernemers helpen en ik hoop voor die ondernemer die wel graag wil, maar nog twijfelt, de drempel te verlagen.”

Renge, je weet dat je proef met een f spelt hè? ”Ja dat weet ik maar het is een afkorting. In het Proev-abonnement gaan we één maand met elkaar aan de slag. In twee gesprekken behandelen we de onderwerpen:

  • Personeel
  • Rendement
  • Organisatie
  • Effectiviteit en Efficiëntie
  • Veranderbereidheid

Je krijgt geen standaard vragenlijst of rapport maar maatwerk, een sparringpartner, coaching en advies specifiek voor jouw situatie. Naast de gesprekken ben ik ook beschikbaar voor andere vragen of contactmomenten. De investering is € 975,- ex BTW en als het van beide kanten bevalt, kunnen we een regulier abonnement afspreken.”

Dat is een duidelijk verhaal. Heb je nog een slotopmerking? “Ben jij zo’n ondernemer die wel een sparringpartner kan gebruiken, maar wil je eerst eens mijn begeleiding proberen? Dan is het Proev-abonnement echt iets voor jou! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we de mogelijkheden.”

Renge Veltman, adviseur Organisatieontwikkeling Prisma Advies Groep

Renge Veltman

Adviseur Organisatieontwikkeling